Wonen

Signatuur makelaars taxeert jaarlijks vele woonhuizen in opdracht van particulieren, banken, hypotheekadviseurs, gemeenten, verzekeringsmaatschappijen, enz. Geen woonhuis is gelijk en ook het doel van de taxaties is veelal zeer uiteenlopend. Signatuur kent de woningmarkt en in het bijzonder de markt van appartementen, woonhuizen, herenhuizen, villa's, woonboerderijen, monumentale panden als geen ander. De makelaar van Signatuur is een persoonlijke dienstverlener met oog voor kwaliteit en de opdrachtgever. Signatuur is ingeschreven in het taxatieregister, en taxeert o.a. voor het NWWI, maar ook voor andere validatie instituten. Uiteraard is Signatuur makelaars aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM). Signatuur makelaars maakt volmaakte rapportages, duidelijk en in aansluiting op het doel. Wij houden rekening met de omstandigheden, zoals kwaliteit, ouderdom, ligging en onderzoeken bestemmingsplannen, kadastrale inschrijving en eigendomsverhoudingen.

Wij hanteren zeer reële taxatietarieven die passen bij de kwaliteit van onze rapportage. Over de taxatietarieven maken wij vooraf duidelijke afspraken.

Bedrijfsmatig

Signatuur makelaars taxeert reeds geruime tijd voor het MKB en kan door samenwerking in regionaal verband snel en kwalitatief hoogwaardige rapporten aanleveren welke in de basis door de grootste bekende geldverstrekkers worden geaccepteerd. Wij maken volmaakte rapportages, duidelijk en in aansluiting op het doel. Wij houden rekening met de omstandigheden, zoals kwaliteit, ouderdom, ligging, referenties en onderzoeken bestemmingsplannen, kadastrale inschrijving en eigendomsverhoudingen.

Wij hanteren zeer reële taxatietarieven die passen bij de kwaliteit van onze rapportage. Over de taxatietarieven maken wij vooraf duidelijke afspraken.